Mijn eerste Spoken Word!

Gisteravond heb ik mogen genieten van een prachtige workshop, gegeven door niemand anders dan: Derek Otte! Het doel was om aan het einde van de avond je eigen Spoken Word voort te dragen aan de rest van de groep.

Het begon verschrikkelijk! Totaal geen inspiratie, wat uiteindelijk heeft geleid tot tijdnood. Gelukkig heb ik het uiteindelijk toch nog kunnen afkrijgen. Wie had nou gedacht dat ik mijn angsten opzij zou leggen en het zou voordragen? – Ik moet wel wat bekennen: mijn vriendin stond op en zei: ‘Zij wilt nu.’ Aangezien ik nog aan het twijfelen was. Now I had no choice. – So, thank you my friend!

Hier presenteer ik dan *tromgeroffel* Mijn eerste Spoken Word:

Mijn naam is Verdriet. Een persoon die door niemand wordt geliefd.Ze hebben me liever niet. Maar als je ziet wat ik bied.. in hun leven.. ik laat ze weer streven, ik laat ze zweven, ik laat ze herleven. Tenminste zodra ik weer weg ben.. Maar ze denken dat ik slecht ben en dat ik ze niet ken, REN dan weg van mij! Het lukt je niet. Ik zit namelijk in je hart, hoe hard dat ook klinkt. Ik ben altijd dichtbij. Ik ben een deel van jou en jij een deel van mij. Je kijkt teleurgesteld als ik met de deur in huis val. Je weet niet wanneer ik weer komen zal. Je denkt dat ik slecht ben, maar dan ken je me niet zo goed als je denkt. Want na dit getreur ben ik weg en daarvoor in de plaats.. schenk ik je geluk, schenk ik je wijsheden en levenslessen, laat je weer genieten en stoppen met stressen. Dus als je het nou wilt of niet, ik blijf je vriend, je troost tot je dood, je redder in nood. Bij elk geluk is er ook verdriet. En mijn naam is.. Verdriet.

Hoewel ik het zelf een beetje vind tegenvallen, ben ik blij dat ik het gebruik van een metafoor en rijm erin kon verwerken. Met complimenten van Derek Otte vind ik het toch wel een goed begin.

Daarnaast heb ik eindelijk het gedichtenbundel van Derek Otte, waar ik binnenkort een review over zal schrijven. Ik heb tot nu toe alleen maar goede dingen erover gehoord. Stay Tuned!

Lots of Love,

TheTraveller

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s